100% vergoed
In groep of individueel
In 6 videogesprekken
Start direct
Wat is de beste manier om te stoppen met roken?
Wat is de beste manier om te stoppen met roken?
Stoppen met roken blijft een uitdaging. Vaak wordt nog onderschat hoe lastig het kan worden als je probeert te stoppen met roken. De meeste rokers hebben tussen de 5 en 7 stoppogingen nodig om definitief te stoppen met roken.

Wat het beste werkt verschilt natuurlijk per persoon. Hier zullen we dus bespreken wat volgens onderzoeken het beste werkt

De beste manier om te stoppen met roken
Volgens onderzoek is de beste manier om te stoppen met roken een combinatie van begeleiding en medicatie.

Er zijn veel verschillende soorten en varianten als het gaat om medicatie en begeleiding. Het is dus de truc om de combinatie te vinden die jou het beste gaat helpen.

Dit kun je doen door je door een stoppen met roken professional te laten begeleiden. Die stemt de juiste medicatie af op jouw persoonlijke situatie. Daarmee heb je de hoogste slagingskans.

Door begeleiding te hebben tijdens het stoppen met roken, heb je natuurlijk ook een extra stok achter de deur. Tijdens de sessies  die je volgt ervaar je extra motivatie om vol te houdenn en niet terug te vallen in oude gewoontes.  

Samen stoppen met WeQuit
Bij WeQuit staan onze professionals klaar om jou te ondersteunen tijdens je stopproces, dit begint bij meteen persoonlijk intake. Samen met jouw begeleider kijk je naar je doelen, rookgeschiedenis, motivatie en welke mogelijkheden er zijn als het gaat om medicatie.

Tijdens de komende 6 weken heb je op vaste tijden een videogesprek onder begeleiding van je behandelaar. Tijdens deze sessies komt alles aan bod wat te maken heeft met stoppen met roken.

Dan komt misschien wel de grootste uitdaging: gestopt blijven. Wij helpen je met het stoppen met roken, maar willen natuurlijk ook dat je gestopt blijft. Na het traject kun je optioneel nog meedoen aan de open groep, als dat nodig is. Ook bellen we je na 6 en 12 maanden om te kijken hoe het gaat en waar nodig hulp te bieden.
Terug naar het overzicht
Deel dit artikel
Ook blijvend stoppen met roken?
Zet de eerste stap!
Zet de eerste stap!